Gerben Last | coach in de eredivisie
17185
single,single-post,postid-17185,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

coach in de eredivisie

29 apr coach in de eredivisie

Gerben Last coach Van Wijnen-Smash ’70

Gerben Last coach Van Wijnen-Smash '70

HATTEM – Tafeltennisvereniging Van Wijnen-Smash’70 heeft voor volgend seizoen haar gewenste versterking op het gevonden. Gerben Last neemt vanaf volgend seizoen de coachtaken op zich waarmee het team compleet is. De ex-Van Wijnen-Speler en Paralympisch medaille winnaar, die vorig jaar afscheid nam als eredivisiespeler, was sindsdien op de achtergrond betrokken gebleven bij de club en zal zich na de zomerperiode bij het team voegen als coach.

Last: ‘’Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Tafeltennis is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Hoewel ik definitief besloten heb om het leven als topsporter achter mij te laten ben ik nog wekelijks in diverse speelzalen te vinden. Of als trainer, óf om te trainen met bijvoorbeeld de gebroeders De Vries. Tevens is mijn band met de club Smash’70 zo sterk gegroeid dat ik graag iets terug doe’. Naast de coachrol staat Last ook op de teamlijst, mocht het team een beroep op hem moeten doen.