Gerben Last | Muziek en Sport
16009
single,single-post,postid-16009,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Muziek en Sport

06 okt Muziek en Sport

Vanaf vandaag gaan Kira Dekker en Gerben Last een ‘ samenwerking ‘ aan met als gemeenschappelijke connectie  het najagen van je droom. Kira heeft meegedaan aan het programma de beste Singer-Songwriter en heeft het tot de 1/2 finale geschopt. Tegenwoordig is Kira druk bezig met haar muzikale carrière en geeft zij verschillende optredens ( pop-rondes, huiskamerconcerten ) in het land. Gerben Last is druk bezig met het bereiken van de Paralympische Spelen in Rio 2016. Hij moet nog een aantal toernooien spelen om zich definitief te kwalificeren voor dit grote evenement.  Beide personen hebben elk hun eigen droom maar delen dezelfde drive en passie om dit te bewerkstelligen.

Op de website www.gerbenlast.nl zal vanaf heden ook items te lezen zijn van Kira en in de toekomst zal dit ook andersom gaan gebeuren. Kira vertelde het volgende; ” Ik vind het belangrijk om van elkaar te leren en te zien hoe iemand op een ander gebied zijn droom wil najagen ”    Gerben over de ‘ samenwerking ‘ met een muzikaal talent ; het is geweldig om te zien hoe iemand zo enthousiast is over muziek en wil slagen in dit vak ”  Ervaringen uitwisselen is het doel !!

maxresdefaultgerbenlast