Gerben Last | Sponsors
16556
page,page-id-16556,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sponsors

Stichting Intermobiel
Intermobiel.com is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel zijn of aan huisgebonden en voor de omgeving van deze jongeren.

Samose Webdesign
Samose Webdesign biedt hoogwaardige websites voor ondernemers en particulieren tegen scherpe prijzen. Tegen scherpe prijzen is het al mogelijk om online goed vertegenwoordigd te zijn.

Sponsor worden!?
Neem dan contact op via het contactformulier op deze website!

Kemerink
Verder kijken dan alleen de voet en ruimer denken dan alleen je eigen vakgebied, dat is Kemerink voet & beweging! Zij zijn uitgegroeid tot een team van voet- en bewegingsdeskundigen.

SMASH70
Smash ’70 is een tafeltennisvereniging waar de sport op alle niveaus bedreven wordt.

Uitgeverij Jupijn
Uitgever in Hattem die zich richt op de lokale markt. Naast de huis-aan-huisbladen helpen zij hun klanten ook met het opzetten van een reclamecampagne.

Centre for Sports & Education
Op het Centre for Sports & Education haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de zaal is.

De Eenhoorn

after-diner-logo-1443431028_jpg

Proeven wordt genieten !!

goedkoopje

Wij zijn Goedkoopje!

Wij staan voor leuke producten voor een goede prijs. Wij vinden dat anderen alsmaar duurder worden, waardoor het winkelen steeds minder leuk wordt. Daarom bieden wij woningdecoratie en huishoudelijke artikelen aan voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn er voor u, bij ons kunt u altijd terecht voor een Goedkoopje!

Bekijk voor een impressie eens onze foto’s om een idee op te doen van wat we allemaal verkopen en vergeet daarbij zeker onze Facebook pagina niet!

We zien u graag terug in de winkel!

De mogelijkheden
Zou u een topsporter zoals Gerben Last willen ondersteunen tijdens de weg richting de ultieme uitdagingen, tijdens het spelen van de grootste sportevenementen?! Ja?! Neem dan contact op met Gerben en bespreek de vele mogelijkheden.

Wat is er voor u mogelijk?

  • U kunt linkpartners worden
  • Banner van uw bedrijf kan op de site geplaatst worden
  • U kunt Gerben inhuren voor een clinic of bedrijfsopening
  • Uw bedrijfslogo + link van site in de nieuwsbrief

Stichting Intermobiel
Vanaf 1 oktober 2008 ben ik, Gerben Last, ambassadeur van Stichting Intermobiel. “Ik ben vereerd dat Intermobiel mij als ambassadeur gevraagd heeft. De positieve insteek van Intermobiel gericht op wat je nog wél kunt, past helemaal bij mij. Ik sta zo ook in het leven. Als ik zo mijn steentje kan bijdragen, is dat iets wat ik met veel plezier doe. Bedenk dat veel jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in een sociaal isolement leven zonder dat ze gezien worden.”, aldus Gerben.