Gerben Last | Stichting Intermobiel
16634
page,page-id-16634,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Stichting Intermobiel

Stichting Intermobiel
Vanaf 1 oktober 2008 ben ik, Gerben Last, ambassadeur van Stichting Intermobiel. “Ik ben vereerd dat Intermobiel mij als ambassadeur gevraagd heeft. De positieve insteek van Intermobiel gericht op wat je nog wél kunt, past helemaal bij mij. Ik sta zo ook in het leven. Als ik zo mijn steentje kan bijdragen, is dat iets wat ik met veel plezier doe. Bedenk dat veel jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in een sociaal isolement leven zonder dat ze gezien worden.”, aldus Gerben.

Over Stichting Intermobiel
Stichting Intermobiel zet zich via de website in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte en hun omgeving. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal of maatschappelijk isolement. De website beoogt het contact tussen deze jongeren te vergroten om sociale contacten te bevorderen. Ook wordt kennis en ervaring uitgewisseld met als doel om van elkaar te leren om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Op de website www.intermobiel.com.

De ervaringen op de website dienen als voorbeeld voor lotgenoten, hoe op een positieve en creatieve manier omgegaan kan worden met lichamelijke beperkingen. Daarnaast zet Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Daarom wil Intermobiel ook een betaalbare aangepaste vakantiewoning realiseren waar ook mensen terecht kunnen die bedlegerig zijn of jonge ouders met een lichamelijke handicap en hun gezin. Intermobiel bestaat als initiatief vanaf 2001 en is als stichting opgericht in maart 2003 door vier jongeren met een lichamelijke handicap. Het bestuur van de Stichting bestaat uit zes jongeren waarvan vier jongeren tot de doelgroep behoren. De website wordt geheel onderhouden door de doelgroep.

Steun Intermobiel!
Geef deze jongeren meer mogelijkheden én bewegingsvrijheid! Ik steun Intermobiel, u toch ook? Steun Stichting Intermobiel door online te doneren, of door donateur te worden vanaf slechts € 2,– per maand of door te sponsoren. Stichting Intermobiel heeft de Anbi status van de belastingdienst en het ISF keurmerk. Uw gift, donatie of sponsoring is dus fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over Stichting Intermobiel vindt u hier. Bekijk de Intermobiel dvd via deze link.

Hopelijk geldt onze slogan: “samen komen we er uit!”